100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEONE II Hatchback 1800 Turismo 4WD 82PK
Bouwjaar 09.1980 - 10.1984

Wiellagers SUBARU LEONE II Hatchback 1800 Turismo 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATOPELCITROENLDV. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 15 jaar enorm geweest. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel.

Perslagers voor uw SUBARU LEONE II Hatchback 1800 Turismo 4WD

De centrale moer borgt de naaf of lagers. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Je kunt bij ons betalen via Creditcard Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU LEONE II Hatchback past. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft.