100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEONE II Hatchback 1300 61PK
Bouwjaar 03.1979 - 10.1984

Wiellagers SUBARU LEONE II Hatchback 1300

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Indien gewenst kunt u uw aankoop ook ophalen bij ons in Ermelo. Let op of het geluid harder of zachter wordt. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid.

Perslagers voor uw SUBARU LEONE II Hatchback 1300

Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.