100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEONE II 1600 86PK
Bouwjaar 03.1979 - 10.1984

Wiellagers SUBARU LEONE II (AB) 1600

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Conische wiellagers in remtrommels

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU LEONE II (AB) 1600. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSANSMARTSAAB. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren.

Perslagers voor uw SUBARU LEONE II (AB)

Een wiellager mag je niet horen. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.