100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEONE II 1300 61PK
Bouwjaar 03.1979 - 10.1984

Wiellagers SUBARU LEONE II (AB) 1300

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers met een ingebouwd ABS-sensor

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wij controleren altijd bij de SUBARU LEONE II (AB) 1300 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Gietijzer komt minder veel voor als component.

Conische wiellagers in remtrommels

De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers.

Perslagers voor uw SUBARU LEONE II (AB)

Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur.