100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY VI 3.6 i AWD 260PK
Bouwjaar 01.2015 - tot heden

Wiellagers SUBARU LEGACY VI 3.6 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY VI 3.6 i AWD

Wielnaven en wiellagers met abs sensoren. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAF RemtrommelsDODGE WielnavenIVECO Fuseekogels.

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY VI

Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.