100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY VI 2.5 i AWD 175PK
Bouwjaar 01.2015 - tot heden

Wiellagers SUBARU LEGACY VI 2.5 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Koelvloeistof loopt door de slang en wordt rond gepompt door de waterpomp. Pers wiellagers moeten geperst worden.

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY VI 2.5 i AWD

Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Elke SUBARU LEGACY VI heeft een eigen VIN-nummer. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto.

Perslagers voor uw SUBARU

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.