100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY V Stationwagen 2.5 i AWD 167PK
Bouwjaar 09.2009 - 12.2014

Wiellagers SUBARU LEGACY V Stationwagen 2.5 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix, TRW, Rofren, Bosch en ABS Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY V Stationwagen 2.5 i AWD

Wiellagers worden vaak per as vervangen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom.

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY V Stationwagen

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. Een storing in de auto electronica geeft vaak niet verklaarbare problemen. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.