100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY V Stationwagen 2.5 i AWD 170PK
Bouwjaar 05.2009 - 12.2014

Wiellagers SUBARU LEGACY V Stationwagen 2.5 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuwe rubberdelen en nieuw handremmechanisme. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE RemtrommelsLINCOLN WiellagersMINI Remschoenen. Een wiellager mag je niet horen. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig?

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY V Stationwagen 2.5 i AWD

Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU LEGACY V Stationwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Wiellagers kopen SUBARU

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Bendix en Bosch En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid.