100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY V Stationwagen 2.0 i AWD 150PK
Bouwjaar 09.2009 - 12.2014

Wiellagers SUBARU LEGACY V Stationwagen 2.0 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY V Stationwagen 2.0 i AWD

Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY V Stationwagen

Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur.