100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY V Stationwagen 2.0 i AWD 150PK
Bouwjaar 06.2012 - 12.2014

Wiellagers SUBARU LEGACY V Stationwagen 2.0 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY V Stationwagen 2.0 i AWD

De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU LEGACY V Stationwagen. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën.

Wiellagers op uw auto

Let op of het geluid harder of zachter wordt. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel.

Perslagers voor uw SUBARU

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft.