100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY V 2.5 i AWD 173PK
Bouwjaar 07.2012 - 12.2014

Wiellagers SUBARU LEGACY V 2.5 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU LEGACY V 2.5 i AWD. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY V

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden.

Wiellagers kopen SUBARU

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw rem onderdelen. Via onze partners is het mogelijk om het onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe.