100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY V 2.0 i LPG AWD 147PK
Bouwjaar 09.2009 - 12.2011

Wiellagers SUBARU LEGACY V 2.0 i LPG AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY V 2.0 i LPG AWD

Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY V

Wiellagers worden vaak per as vervangen. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De magneet kant testen met een ijzerdeel.

Wiellagers op uw auto

Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers.