100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY V 2.0 i AWD 160PK
Bouwjaar 06.2009 - 12.2015

Wiellagers SUBARU LEGACY V 2.0 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Zelfs op dat, kan het zijn dat de gehele assemblage extra het verwarmen met een gas toorts vereist als het omhoog volledig heeft gegrepen. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY V 2.0 i AWD

A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI StabilisatorstangenBUICK HandremkabelsPORSCHE Wiellagers. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY V

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past.