100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY V 2.0 D AWD 150PK
Bouwjaar 09.2009 - 12.2014

Wiellagers SUBARU LEGACY V 2.0 D AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen.

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY V 2.0 D AWD

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU LEGACY V.

Perslagers voor uw SUBARU

Losse schalen zijn conisch en in 2 delen. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan vijftien jaar geleden. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OPEL StuurkogelsHYUNDAI FuseekogelsDACIA Draagarmen. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.