100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.5 i AWD 173PK
Bouwjaar 01.2008 - 12.2009

Wiellagers SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.5 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe rubberdelen, nieuwe veren en nieuwe glijbussen. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's.

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.5 i AWD

Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIAT HandremkabelsDACIA RemklauwenMITSUBISHI ABS sensoren. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY IV Stationwagen

Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen. Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.