100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.5 AWD 165PK
Bouwjaar 09.2003 - 04.2009

Wiellagers SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.5 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI RemcilindersFERRARI SpoorstangVOLVO Remschoenen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring.

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.5 AWD

Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Wiellagers en wielnaven met of zonder abs sensoren hebben wij altijd op voorraad ook voor onderstaande types Men hoeft niets meer te persen en kan het wiel demonteren en de centrale wielmoer losdraaien, en zo de nieuwe wielnaaf erop zetten. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu.

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY IV Stationwagen

Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen. Losse schalen zijn conisch en in 2 delen.