100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.0 R AWD 150PK
Bouwjaar 09.2007 - 12.2009

Wiellagers SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.0 R AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.0 R AWD

Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU LEGACY IV Stationwagen past. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid.

Wiellagers op uw auto

Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax, ABS en Brembo Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.

Wiellagers kopen SUBARU

Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MINI StabilisatorstangenINFINITI ABS sensorenVAUXHALL Wielnaven. Bij de aankoop is het belangrijk dat u naast uw kenteken ook uw chassisnummer/ VIN nummer bij de hand heeft. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden.