100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.0 D AWD 150PK
Bouwjaar 02.2008 - 12.2009

Wiellagers SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.0 D AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

De magneet kant testen met een ijzerdeel. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt.

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.0 D AWD

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU LEGACY IV Stationwagen. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom.

Wiellagers kopen SUBARU

Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Je kunt bij ons betalen via {LIST} De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.