100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.0 AWD 165PK
Bouwjaar 06.2005 - 04.2009

Wiellagers SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.0 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY IV Stationwagen 2.0 AWD

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Er zijn een paar dingen die je moet weten bij het aankopen van wiellagers. Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak.

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY IV Stationwagen

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PEUGEOT HandremkabelsCITROEN RemslangenDAIMLER Remblokken. Een wiellager mag je niet horen. Voorzichtig! Laat het gereedschap een bewegend onderdeel niet raken, anders kan het omhoog vliegen en u raken.

Wiellagers op uw auto

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.