100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV 2.5 AWD 165PK
Bouwjaar 09.2003 - 04.2009

Wiellagers SUBARU LEGACY IV 2.5 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY IV 2.5 AWD

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis spuitbus remreiniger en een tube keramisch vet. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SUZUKI DraagarmenRENAULT RemschoenenMITSUBISHI Stuurkogels. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.

Wiellagers op uw auto

Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto.

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY IV

Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU komen. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. De centrale moer borgt de naaf of lagers.