100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV 2.0 D AWD 150PK
Bouwjaar 02.2008 - 12.2009

Wiellagers SUBARU LEGACY IV 2.0 D AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY IV 2.0 D AWD

De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. Ze komen uit de fabriek samengeperst als een assemblage: voorwiellager, lager set, middenloop, lager set en buitenring, met afdichtingen aan de voor- en achterzijde. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring.

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY IV

De magneet kant testen met een ijzerdeel. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is.

Wiellagers op uw auto

Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid.