100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV 2.0 AWD 138PK
Bouwjaar 09.2003 - 10.2005

Wiellagers SUBARU LEGACY IV 2.0 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY IV 2.0 AWD

Let op of het geluid harder of zachter wordt. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald.

Wiellagers op uw auto

Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LADA RemblokkenALFA ROMEO ABS sensorenHONDA Wielnaven.

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY IV

Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.