100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY IV 2.0 AWD 165PK
Bouwjaar 06.2005 - 04.2009

Wiellagers SUBARU LEGACY IV 2.0 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY IV 2.0 AWD

Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw reservering kunt maken op onze webshop. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Wiellagers op uw auto

De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HONDA RemschijvenMASERATI StabilisatorstangenDAF Remschoenen. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen.

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY IV

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen.