100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY III Stationwagen 2.0 AWD 125PK
Bouwjaar 12.1998 - 08.2003

Wiellagers SUBARU LEGACY III Stationwagen 2.0 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY III Stationwagen 2.0 AWD

Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY III Stationwagen

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: RENAULT RemslangenMITSUBISHI RemblokkenVAUXHALL Remschijven. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Let op of het geluid harder of zachter wordt.

Wiellagers op uw auto

De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. Wij controleren altijd bij de SUBARU dealer of de onderdelen passen op uw auto.