100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY III 2.5 AWD 156PK
Bouwjaar 10.1998 - 08.2003

Wiellagers SUBARU LEGACY III 2.5 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY III 2.5 AWD

Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Wiellagers op uw auto

Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen.

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY III

Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties zien. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u.