100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY III 2.0 AWD 125PK
Bouwjaar 04.1999 - 08.2003

Wiellagers SUBARU LEGACY III 2.0 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU LEGACY III 2.0 AWD past.

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY III

De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen.

Perslagers voor uw SUBARU

Je kunt bij ons betalen via {LIST} Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODA FuseekogelsLADA RemklauwenDAF Wielnaven. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.