100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY II Stationwagen 2.0 i 4WD 116PK
Bouwjaar 09.1994 - 11.1998

Wiellagers SUBARU LEGACY II Stationwagen 2.0 i 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY II Stationwagen 2.0 i 4WD

Afdichtingen beschermen lagers tegen de elementen, water en vuil, en ze dichtten ook het hoge-temperatuurvet af dat het lager nodig heeft. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Elke SUBARU LEGACY II Stationwagen heeft een eigen VIN-nummer.

Wiellagers op uw auto

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Perslagers voor uw SUBARU

Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan.