100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY II Stationwagen 2.0 i 116PK
Bouwjaar 09.1994 - 11.1998

Wiellagers SUBARU LEGACY II Stationwagen 2.0 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU LEGACY II Stationwagen 2.0 i. Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY II Stationwagen

Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: INFINITI ABS sensorenDACIA HandremkabelsJAGUAR Remcilinders. Demonteren is geen lastige klus.

Wiellagers kopen SUBARU

Rijd niet te wild, beweeg de auto gewoon rustig. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per aankoop.