100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY II 2.2 i 4WD 128PK
Bouwjaar 09.1994 - 03.1999

Wiellagers SUBARU LEGACY II 2.2 i 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY II 2.2 i 4WD

Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY II

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan.

Wiellagers op uw auto

Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BUICK StabilisatorstangenDAIHATSU RemblokkenOLDSMOBILE Remslangen. Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur.