100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY II 2.0 i 116PK
Bouwjaar 09.1994 - 03.1999

Wiellagers SUBARU LEGACY II 2.0 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY II 2.0 i

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme en nieuwe pistons. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren.

Wiellagers op uw auto

Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEP FuseekogelsFERRARI RemschijvenCHRYSLER Spoorstang.

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY II

Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling. Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.