100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY I Stationwagen 2000 116PK
Bouwjaar 09.1991 - 12.1993

Wiellagers SUBARU LEGACY I Stationwagen 2000

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY I Stationwagen 2000

Wilt u aankoop bewerken? Neem dan telefonisch contact met ons op. Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. De wegligging is een stuk minder. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving.

Wiellagers op uw auto

Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Luister door het handvat van de schroevendraaier (of door de stethoscoop) voor het geluid en gegarandeerd dat je kunt bepalen welk lager slecht is. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie.

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY I Stationwagen

Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JAGUAR RemslangenCHRYSLER HandremkabelsMG Remschoenen. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer.