100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY I Stationwagen 1800 103PK
Bouwjaar 01.1989 - 07.1994

Wiellagers SUBARU LEGACY I Stationwagen 1800

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wiellagers worden bij de apk keuring getest. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY I Stationwagen 1800

Wanneer een zegel verbroken of beschadigd is, zal het wiellager kapot gaan en geluid maken. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen.

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY I Stationwagen

Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen. De centrale moer borgt de naaf of lagers. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. Met de komst van de complete wielnaven met ingebouwde lagers en abs sensoren wordt het zelf vervangen een fluitje van een cent.