100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY I 2000 Turbo 4WD 200PK
Bouwjaar 05.1992 - 07.1994

Wiellagers SUBARU LEGACY I 2000 Turbo 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CHEVROLET FuseekogelsMITSUBISHI WiellagersLANCIA Remklauwen. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU LEGACY I 2000 Turbo 4WD komen. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid.

Perslagers voor uw SUBARU LEGACY I

Zoals altijd, lees de productbeschrijvingen volledig en let op of het voor de achterzijde of voorzijde is. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Wielnaven kunnen simpel over de as geschoven worden. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof.

Wiellagers kopen SUBARU

De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Het is minder werk om de hele naaf en lager als een geheel te vervangen. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur.