100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU LEGACY I 1800 103PK
Bouwjaar 01.1989 - 12.1993

Wiellagers SUBARU LEGACY I 1800

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU LEGACY I 1800

Als het geluid iets minder is als je naar rechts draait, kan de beschadigde lager aan de linkerkant zijn of andersom. Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Elke SUBARU LEGACY I heeft een eigen VIN-nummer. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Elk wiel heeft een wiellager of in de naaf.

Perslagers voor uw SUBARU

Wij werken met de volgende toeleveranciers: Lucas en ABS Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Dus het vervangen van wiellagers is een job die thuis door bekwame monteurs met de juiste hulpmiddelen kan worden gedaan, maar in de meeste gevallen is het beter over te laten aan de Pro's. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het rendement uit de diesel motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren.

Wiellagers op uw auto

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. Wanneer lagers beschadigd zijn en lawaai maken, is het moeilijk om een ​​diagnose te stellen omdat u het voertuig moet besturen om het geluid te reproduceren. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Laat iemand het voertuig starten en voer het uit met ongeveer 20 km/u.