100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU JUSTY IV 1.0 69PK
Bouwjaar 01.2007 - tot heden

Wiellagers SUBARU JUSTY IV 1.0

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU JUSTY IV 1.0

Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug!

Wiellagers op uw auto

U besteld bij RemOnderdelen.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Wiellagers kopen SUBARU JUSTY IV

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: NISSAN RemcilindersCHRYSLER ABS sensorenHYUNDAI Stuurkogels. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past.