100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU JUSTY II 1.3 4x4 86PK
Bouwjaar 04.2001 - 11.2003

Wiellagers SUBARU JUSTY II 1.3 4x4

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU JUSTY II 1.3 4x4

De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Wielnaven zijn duurder dan losse lagers, maar makkelijker te vervangen.

Wiellagers op uw auto

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties raadplegen. U kunt bij ons langs komen voor onze expertise.

Perslagers voor uw SUBARU JUSTY II

Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Een auto uit buiten de EU heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..