100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU JUSTY I 1200 4WD 75PK
Bouwjaar 10.1990 - 04.1996

Wiellagers SUBARU JUSTY I 1200 4WD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU JUSTY I 1200 4WD

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort.

Perslagers voor uw SUBARU JUSTY I

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: PORSCHE SpoorstangLAND ROVER HandremkabelsMAZDA Remslangen. Wiellagers worden bij de apk keuring getest. Dit is echt een baan voor mensen met ervaring. Een wiellager mag je niet horen.

Wiellagers op uw auto

Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.