100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU JUSTY I 1000 54PK
Bouwjaar 11.1984 - 06.1989

Wiellagers SUBARU JUSTY I 1000

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU JUSTY I 1000

Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Een defect lager heeft speling of maakt geluid. Bijna alle auto's van tegenwoordig hebben ook abs in het remsysteem, wat weer betekend dat er ook ABS-sensoren op de auto zitten, deze worden ook vaak in de wiellagers gemonteerd als magnetische afdichting van een pers lager of als complete ABS-sensor ingebouwd in de wielnaaf van uw auto. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp.

Perslagers voor uw SUBARU JUSTY I

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto.

Wiellagers op uw auto

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe glijbussen, nieuwe veren, nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons en nieuwe rubberdelen. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.