100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.5 WRX AWD 230PK
Bouwjaar 09.2005 - 12.2008

Wiellagers SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.5 WRX AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.5 WRX AWD

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Dit klinkt erg vergelijkbaar met een slechte wiellager. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Houdt u altijd rekening met feestdagen en weekend. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU IMPREZA Stationwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Perslagers voor uw SUBARU

Wiellagers worden vaak per as vervangen. Zelfs als ze beginnen met het maken van dat karakteristieke snorrende geluid, zullen ze waarschijnlijk een lange tijd nog meegaan. Er zijn meer dan 32.000 artikelen die wij aanbieden. Dat gezegd te hebben, een terminale storing kan resulteren in een wiel vergrendeling op snelheid, die zou zeer gevaarlijk zijn en een lager, dat op de weg is naar buiten kan ook oververhit raken, het verzenden van ongewenste warmte in de naaf en remmen.

Wiellagers op uw auto

Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brembo De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Ze zijn gemaakt van zeer sterk staal en zijn zeer duurzaam. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd.