100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.5 AWD 300PK
Bouwjaar 10.2005 - 03.2007

Wiellagers SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.5 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset achterzijde
Wiellagerset voorzijde

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.5 AWD

Gelukkig zijn wiellagers of Wiellager kits over het algemeen niet te duur. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Stationwagen

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt.. Een ander ding om in gedachten te houden is, dat als je de optie van een Wiellager Kit of complete wielnaaf assemblage hebt, dat je niet automatisch moet gaan voor de goedkopere van de 2 opties, omdat veel meer arbeid nodig zou zijn om het wiellager kit te vervangen dan de complete naaf, dus vraag een prijs aan uw monteur voor beide opties en welke het beste zal zijn voor u op de lange termijn ter vervanging van uw wiellagers. Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger.

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIMLER WiellagersRENAULT WielnavenSSANGYONG ABS sensoren. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. Wij controleren altijd bij de SUBARU dealer of de onderdelen passen op uw auto. Kijk dus ook naar je banden als je dit soort ruis hoort.