100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.0 AWD 125PK
Bouwjaar 12.2000 - 12.2007

Wiellagers SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.0 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

De meeste wielen hebben nu 4 of 5 bouten. Een wiellager mag je niet horen. De meeste hedendaagse wiellagers zijn geseald. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.0 AWD

De magneet kant is vaak zwart of orange gekleurd. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering geleverd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU IMPREZA Stationwagen, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Perslagers voor uw SUBARU

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LAND ROVER StabilisatorstangenLANCIA RemslangenVOLVO Remklauwen. Je kunt bij ons betalen via {LIST} Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto.