100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Stationwagen 1.6 AWD 95PK
Bouwjaar 12.2000 - 09.2006

Wiellagers SUBARU IMPREZA Stationwagen 1.6 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: LEXUS SpoorstangPLYMOUTH RemslangenLOTUS Remschoenen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU IMPREZA Stationwagen 1.6 AWD. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Stationwagen

Als je echt wilt weten of je geluid een peilend geluid is en je de auto op een brug kunt krijgen, kun je een geïmproviseerde stethoscoop (eigenlijk een grote schroevendraaier) gebruiken om naar het geluid te luisteren en te zoeken waar het vandaan komt. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Wiellagers kopen SUBARU

Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties vinden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.