100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Stationwagen 1.5 AWD 105PK
Bouwjaar 05.2006 - 03.2007

Wiellagers SUBARU IMPREZA Stationwagen 1.5 AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Stationwagen 1.5 AWD

Lucht en interieur filters worden bij een beurt vervangen. Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Bij sommige auto’s, met name uit de Volkswagen Audi groep, kunnen er meerdere types opzitten in verband met de PR codes. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan tien jaar geleden.

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Stationwagen

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers.

Wiellagers op uw auto

Een RDW keuring is verplicht bij een geimporteerde auto. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. De wegligging is een stuk minder. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond.