100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.0 Turbo GT AWD 218PK
Bouwjaar 06.1998 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.0 Turbo GT AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.0 Turbo GT AWD

Verder werden er voorheen vaak conische lagers gebruikt bij auto's met trommelremmen. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUBARU IMPREZA Stationwagen.

Wiellagers op uw auto

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Versleten wielnaven geven het voertuig een zwabberend gevoel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLAC RemcilindersMINI WielnavenBMW Stabilisatorstangen.

Perslagers voor uw SUBARU

Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Dus, paniek niet, maar ook, laat het niet maanden duren voordat je actie onderneemt! De meeste wiellagers zijn van gehard staal en kunnen veel hebben. En tenslotte, raak niet in paniek als u denkt dat uw auto bezig is met het ontwikkelen van een Wiellager geluid. Een defect lager heeft speling of maakt geluid.