100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.0 i Turbo AWD 211PK
Bouwjaar 03.1994 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.0 i Turbo AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen. Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een wiellager krijgt grote krachten te verduren. Demonteren is geen lastige klus.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.0 i Turbo AWD

Daardoor worden lagers ook bij de apk-keuring onderzocht. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Wiellagers worden vaak per as vervangen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring.

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Stationwagen

Bij insturen in een bocht kunt u het linker of rechter lager horen. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Wanneer de afdichting op het wiellager kapot of beschadigd is, begint het geluid erg zwak en wordt het na verloop van tijd luider. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: HYUNDAI RemtrommelsFERRARI DraagarmenVW VOLKSWAGEN Stuurkogels.