100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.0 i AWD 116PK
Bouwjaar 12.1995 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.0 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers op uw auto

Bovendien kan het verwijderen en vervangen van het lager zelf van de naaf alleen mogelijk zijn met een sterke pers. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.0 i AWD, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per pakket. Achter remschijven bij franse auto's hebben lagers. Veel voorkomende zijn de pers lagers, met en zonder ABS-ring.

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Stationwagen

De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Welke onderdelen slijten wel in uw auto?

Wiellagers kopen SUBARU

De magneet kant testen met een ijzerdeel. Water dat in een afgesloten lager doordringt, zal het ook beschadigen. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 20 jaar geleden.