100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.0 i 16V AWD 125PK
Bouwjaar 06.1998 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.0 i 16V AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.
Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Stationwagen 2.0 i 16V AWD

Hier zijn tips om u te helpen de oorzaak van het probleem te achterhalen. Een wiellager is een slijt onderdeel van de auto. Wij controleren altijd bij de SUBARU IMPREZA Stationwagen dealer of de onderdelen passen op uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: OLDSMOBILE RemschijvenDAIHATSU WielnavenSAAB Remklauwen.

Perslagers voor uw SUBARU

Koelvloeistof loopt door de slangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een wielnaaf heeft minimaal 3 bevestigings punten. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Remmen demonteren om de lagers te kunnen monteren.

Wiellagers op uw auto

De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het is een moeilijke klus om zelf en zonder een pers te doen, omdat het een strakke pasvorm is om de lagers in en uit de naaf te krijgen. Door de lagers draait het wiel geruisloos rond. Er zijn veel onderdelen die gedemonteerd moeten worden voordat u bij het wiellager kunt komen, vooral bij een voertuig met vierwielaandrijving of met voorwielaandrijving.