100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Stationwagen 1.8 i AWD 103PK
Bouwjaar 08.1992 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Stationwagen 1.8 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Stationwagen 1.8 i AWD

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMC RemtrommelsRENAULT RemblokkenJEEP Remcilinders. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De twee grootste vijanden van wiellagers zijn hitte en water. Bij gebrek aan smering kan een wiellager beschadigen.

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Stationwagen

Wij doen niet moeilijk over het ruilen van producten, bij ons kunt u tot 100 dagen na bestellen retouren. Uiteraard is de goede werking van de wiellagers op uw uw auto erg belangrijk voor uw veiligheid. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUBARU past. Let wel dat banden die "gehakt" of "gegratineerd" zijn (gecurved) ook een ritmisch geluid maken en toeneemt naarmate je sneller gaat. Het is makkelijk en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Wiellagers op uw auto

Het vervangen van lagers is behoorlijk lastig vanwege de betrokken arbeid. Wiellagers worden vaak per as vervangen. Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Het is dus zaak dat het wiellager of wielnaaf van uw uw auto op tijd wordt vervangen. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.