100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Stationwagen 1.6 i 95PK
Bouwjaar 06.1998 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Stationwagen 1.6 i

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Stationwagen 1.6 i

Het klinkt als het geluid die je banden maken bij het raken van een strook op de snelweg, gewoon niet zo hard, zoiets als het geluid van speelkaarten die fladderen tegen fietsspaken. Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een wiellager mag je niet horen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MITSUBISHI WiellagersALFA ROMEO StabilisatorstangenDAIHATSU Remcilinders.

Wiellagers op uw auto

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Het vermogen van de nieuwe auto's neemt toe. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn. De auto onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Stationwagen

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De magneet kant testen met een ijzerdeel. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Hier is de naaf 1 geheel met de schijf.