100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Vragen? Bel 0341 267 637
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Stationwagen 1.6 i AWD 90PK
Bouwjaar 08.1992 - 12.2000

Wiellagers SUBARU IMPREZA Stationwagen 1.6 i AWD

Wiellagers zijn belangrijke slijtage onderdelen in uw auto. Deze zijn gemonteerd in de draaiende wielnaaf waar het wiel aan vast zit wat betekend dat u dus 4 wiellagers en wielnaven op de auto heeft. De slijtage van de wiellagers is vaak pas boven de 50.000 kilometer. Tegenwoordig worden er complete wielnaven verkocht waar de wiellagers en abs-sensoren al voor gemonteerd in zitten waardoor het vervangen van dit auto onderdeel gemakkelijk zelf te doen is.

Wiellagerset voorzijde
Wiellagerset achterzijde

Perslagers voor uw SUBARU IMPREZA Stationwagen 1.6 i AWD

Wiellagers worden vaak per as vervangen. Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAIHATSU StuurkogelsNISSAN HandremkabelsHYUNDAI Stabilisatorstangen. Gietijzer komt minder vaak voor als component. A-merken wiellagers zijn SKF SNR TIMKEN ABS.

Wiellagers op uw auto

Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Rijd ongeveer 20 km/u over de weg en laat de auto langzaam heen en weer zwaaien, waarbij u het gewicht van het voertuig van de ene naar de andere kant verschuift. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze schone coating is niet belastend voor het milieu. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 25 jaar enorm geweest.

Wiellagers kopen SUBARU IMPREZA Stationwagen

Het is fijn en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Wiellager fabrikanten in Europa voldoen aan de strenge wetgeving. Als de hele naaf moet worden vervangen dan is het een ander verhaal, als minder gespecialiseerde tools nodig zijn en het wordt een meer eenvoudige DIY taak. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De wielnaaf is gemonteerd op het fusee en aan het wiel van het voertuig.